La Ñapa
Danslessen

Welkom bij La Ñapa Dance Academy: de plek voor Bachata en Salsa LA danslessen in Groningen

Bij La Ñapa Dance Academy geloven we sterk in de kracht van dansen als een manier om jezelf uit te drukken en je eigen unieke stijl te ontwikkelen. Onze passie voor dansen is de drijvende kracht achter alles wat we doen. We zijn er vast van overtuigd dat dansen niet alleen leuk is, maar ook een manier om je persoonlijkheid te laten zien en je creativiteit te uiten.

Lessen en huidig seizoen

Momenteel zitten we middenin ons huidige dansseizoen, dat is gestart op 12 september en loopt tot 23 november. We bieden lessen aan op dinsdag, woensdag en donderdag op verschillende niveaus. Zie hieronder ons huidige lesschema.

In januari starten we weer met een nieuw dansseizoen, waarvoor je je op een later moment kunt inschrijven. We kondigen altijd ruim van tevoren aan wanneer de inschrijving voor ons nieuwe seizoen geopend is. Houd onze sociale media in de gaten voor meer informatie en het openen van inschrijvingen.

Je vindt La Ñapa Dance Academy in het hart van Groningen, gevestigd bij AC de Holm op het adres Folkingestraat 9b, 9711JS.

Of je nu nieuw bent in de wereld van dans of al enige ervaring hebt, bij La Ñapa Dance Academy verwelkomen we je met open armen om samen te dansen, te leren en te groeien.

Workshopmaand in December

In december is het weer workshopmaand bij La Ñapa Dance Academy! Gedurende deze maand bieden we een gevarieerd aanbod van workshops en bootcamps, waaronder Bachata, Dembow, Merengue, Salsa LA en nog veel meer!

Onze workshops worden niet alleen gegeven door onze eigen instructeurs, maar ook door getalenteerde gastdocenten die hun expertise meebrengen. De workshops zijn geschikt voor verschillende niveaus en behandelen diverse onderwerpen. Het beste deel? Geen verplichtingen tijdens de drukke decembermaand. Je kunt zelf kiezen aan welke en hoeveel workshops je wilt deelnemen!

Na de workshopmaand doe je naadloos mee met onze reguliere lessen vanaf januari. Houd onze sociale media in de gaten voor meer informatie en het openen van inschrijvingen. We zien je graag bij La Ñapa Dance Academy!

Open chat
Welkom bij La Ñapa.
Waarmee kan ik je helpen?