La Ñapa
Workshopmaand

Ontdek dansplezier tijdens workshopmaand bij La Ñapa Dance Academy

In de feestelijke maand december zet La Ñapa Dance Academy haar deuren wijd open voor dansliefhebbers van alle niveaus en achtergronden. We presenteren met trots onze terugkomende workshopmaand, waarin we een breed scala aan workshops aanbieden.

DIVERSE DANSSTIJLEN

Onze workshopmaand staat in het teken van het ontdekken en beleven van diverse Latijns-Amerikaanse dansstijlen. Ons programma omvat onder andere workshops in de volgende dansgenres:
  • Salsa LA
  • Bachata
  • Dembow
  • Merengue
  • Reggaeton

ERVAREN INSTRUCTEURS

Onze workshops worden niet alleen verzorgd door onze eigen ervaren instructeurs, maar ook door getalenteerde gastdocenten die hun expertise en passie voor dansen met ons delen. Dit biedt een unieke kans om te leren van professionals met diverse dansachtergronden.

VOOR IEDER NIVEAU

Of je nu een doorgewinterde danser bent of juist nog aan het begin van je dansavontuur staat, onze workshops zijn geschikt voor verschillende niveaus. We behandelen diverse onderwerpen, waardoor er altijd iets nieuws te leren valt. Dit maakt de workshopmaand de ideale gelegenheid om onze dansschool te ontdekken.

FLEXIBEL EN VRIJBLIJVEND

Tijdens de drukke decembermaand begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom heb je de vrijheid om zelf te kiezen aan welke workshops je wilt deelnemen en hoeveel. Geen verplichtingen, maar wel volop dansplezier!

NAADLOZE OVERGANG NAAR REGULIERE LESSEN

Na de workshopmaand kun je naadloos instromen in onze reguliere danslessen vanaf januari. Zo kun je het dansplezier voortzetten en verder werken aan je dansvaardigheden.

Het programma

Open chat
Welkom bij La Ñapa.
Waarmee kan ik je helpen?