La Ñapa

Over La Ñapa

Over ons

Welkom bij La Ñapa Dance Academy: Jouw plek voor Bachata en Salsa LA danslessen in Groningen

Passie voor dansen en het creëren van jouw eigen stijl

Bij La Ñapa Dance Academy geloven we sterk in de kracht van dansen als een manier om jezelf uit te drukken en je eigen unieke stijl te ontwikkelen. Onze passie voor dansen is de drijvende kracht achter alles wat we doen. We zijn er vast van overtuigd dat dansen niet alleen leuk is, maar ook een manier om je persoonlijkheid te laten zien en je creativiteit te uiten.

Onze locatie: AC de Holm, Folkingestraat 9b 9711JS Groningen

Je vindt La Ñapa Dance Academy in het hart van Groningen, gevestigd bij AC de Holm op het adres Folkingestraat 9b, 9711JS.

Ontmoet de eigenaar: Junior Schmidt

Achter La Ñapa Dance Academy staat Junior Schmidt, een naam die bekend is in de danswereld als Jr. El Artista. Geboren in de Dominicaanse Republiek, was dansen altijd al een groot onderdeel van zijn leven. Vanaf jonge leeftijd begon hij met dansen op familiebijeenkomsten en verjaardagsfeestjes. Wat begon als een jeugdige hobby, groeide al snel uit tot een levenslange passie voor dans.

Bachata: Meer dan een dans, een levensstijl

Voor Junior is Bachata niet zomaar een dansstijl; het is een weerspiegeling van zijn afkomst en persoonlijkheid. Zijn toewijding aan de dans en de muziek van artiesten zoals Anthony Santos heeft hem geïnspireerd om zichzelf voortdurend te ontwikkelen en zijn eigen authenticiteit in zijn lessen te laten zien.

Onze missie: Inspireer en deel de passie

Bij La Ñapa Dance Academy streven we ernaar om anderen te inspireren en de connectie en passie voor het dansen te delen. Ons doel is om dans toegankelijk te maken voor mensen van alle achtergronden en niveaus.

Of je nu nieuw bent in de wereld van dans of al enige ervaring hebt, bij La Ñapa Dance Academy verwelkomen we je met open armen om samen te dansen, te leren en te groeien.

Open chat
Welkom bij La Ñapa.
Waarmee kan ik je helpen?