La Ñapa

Over ons

Over La Ñapa Dance Academy

Welkom bij La Ñapa Dance Academy! Wij zijn jouw bestemming in Groningen voor alles wat met Bachata, Salsa LA, Reggaeton en Latin Solo dansen te maken heeft. Gevestigd in het bruisende hart van de stad, bij AC de Holm op Folkingestraat 9b, zijn we meer dan alleen een dansschool—wij zijn een gemeenschap waar passie voor dans centraal staat.

Bij La Ñapa Dance Academy is dans meer dan een aantal bewegingen; het is een uitdrukking van persoonlijke stijl en creativiteit. Ons doel is om je niet alleen danspassen te leren, maar je ook te inspireren om je eigen unieke dansstijl te ontdekken en te ontwikkelen. Of je nu voor het eerst de dansvloer betreedt of al enige ervaring hebt, wij bieden een warme, uitnodigende omgeving waar iedereen welkom is om te leren, te delen en te groeien.

Onze missie is duidelijk: wij willen onze passie voor dans delen en anderen inspireren om via dans hun eigen verhaal te vertellen. Dansen bij La Ñapa is niet alleen leuk, het is ook een manier om jezelf te uiten en te verbinden met anderen.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze levendige gemeenschap. Kom binnen, deel in de passie, en laat ons samen de prachtige wereld van dans verkennen.

Het team

Open chat
Welkom bij La Ñapa.
Waarmee kan ik je helpen?